A fotózásról

A várandósság egy igazi csoda egy Nő életében, még ha adódnak nehéz pillanatok is. A Szíved alatt hordhatod gyermeked, ami csak nekünk Nőknek adatott meg. Ebben az időszakban minden Nő sokkal gyönyörűbb lesz, olyan megmagyarázhatatlanul varázslatos.
Szeretném neked ezt az  áldott állapotot a szépségedet megörökíteni, hogy ha a jövőben ránézel a képeidre újra átéld a kismamaság csodálatos érzését.
Saját stúdióm van, így nem kell stúdiót bérelni, ha ilyen jellegű fotókat szeretnél.
Stúdiómba levegő szellőztető rendszer van beépítve, mely folyamatosan cseréli a levegőt, így biztosítva a friss levegőt számodra. Van még beépítve egy hűtő-fűtő klíma, mely nyáron és télen is biztosítja, hogy a lehető legkonfortosabban érezd magad.
A tisztaságra, fertőtlenítésre nagy gondot fordítok. A Ruhák, kellékek minden kismama után mosva, fertőtlenítve vannak. A fotózás 1-2 óra, attól függ melyik csomagomat választod, persze nem stopperel mérem az időt, így belefér kisebb csúszás.

Egyedi kézzel festett gyönyörű vászon háttereim, illetve különleges virágos háttereim is  vannak, mely még különlegesebbé tudja tenni a fotókat. Van még egy igazi fa háttérrel berendezett enteriör is, így van lehetőség más-más stílusban fotózkodnod.

A képek elkészítését általában 25-36.hét között időszakban szoktam ajánlani, de ez az időszak egyénileg eltérő lehet. Mindenkinek más ütemben nő a pocakja vagy éppen a közérzet is más-más időszakban ideális. Pl.ikerterhesség esetén már a 20-as hetek elején érdemes fotózni.

Úgy a legjobb időzíteni, hogy látványos legyen a pocak, de mégsem legyen hatalmas, hogy könnyebben tudj mozogni, átöltözni, jól érezd magad a bőrödben.

A fotózás ideje alatt üdítőt biztosítok.

Hogyan készülj fel

Rengeteg gyönyörű hazai és Külföldi kellék készítőtől vannak egyedi, prémium minőségű kismama ruháim, melyek one size méretűek, így garantáltan minden kismamára jók, így nem fontos saját ruhával készülnöd.Vannak elegáns, basic druháim is, ha nem nagy ruhás fotókat szeretnél, de küldök neked egy linket ahol megnézheted a választható ruhákat. Persze ha van olyan ruha, melyet mindenképp szeretnél a fotókon vissza látni, hozd magaddal és megvalósítjuk amit szeretnél. Amit mindenképp hozz magaddal a fotózásra az egy testszínű és fekete fehérnemű szett. Ha nem studió fotókat szeretnél, hanem külső helyszínt arra is van lehetőség. Vannak nagyon szép helyszínek Debrecenben, melyek közül választani tudunk, viszont szabadban fotózni a legjobb időszak naplementekor van. Így ha ezt a megoldást szeretnéd és van gyermeked, számolni kell az ő alvásidejével is. Természetesen télen teljesen más a helyzet, hisz akkor napközben is tudunk varázslatosan szép fotókat készíteni.

Nagyon fontosnak tartom a képeken, hogy megfelelő sminked és frizurád  legyen. Egy tökéletes smink és szépen beállított haj már az első perctől olyan önbizalmat ad, amitől igazán szépnek és nőnek érzed magad. Ezt viszont megfelelő szakemberre kell bízni. Ha van olyan sminkes és fodrász akinél már többször jártál és bízol benne, akkor vele mindenképpen egyeztess.Sminknél  fontos tudnia a szakembernek, hogy fotózásra jössz, mert ilyenkor a szokásosnál erősebb, eltérőbb sminket kell készítenie, mint amit hétköznap vagy ünnepnapokon viselsz. Tudok neked ajánlani profi sminkeseket, akikkel együtt dolgozom. Kitűnő szakemberek akik gyönyörű sminket tudnak neked készíteni és van lehetőség, hogy mindezt a stúdiómban készítse el neked, így nem kell plussz köröket futno

Amennyiben vannak nagyobb testvér/testvérek nekik is tudok ruhát biztosítani kb. 10 éves korukig, de a korukat illetően mindenképp egyeztessünk fotózás előtt.  Ha saját ruhát szeretnél nekik hozni, kérlek kerüld a rikító, feltünő színeket, a feliratos felsőket és a nagy mintákat. Mindenképp natur, föld, pastel színekben gondolkodj és basic ruhadarabokban. Apának elég fekete/fehér polo/ing vagy farmering hozzá farmer nadrággal.

Családi Fotók

Ha már van gyermeked/gyermekeid természetesen együtt is fotózkodhattok, illetve apával. Minden férfi máshogy éli meg a fotózást, így teljes mértékben hozzá igazodok. Vannak apukák, akik ugyan úgy szeretnének részt venni a fotózáson akárcsak te( ők vannak kevesebben) akkor érkezhettek együtt. Viszont vannak olyan férfiak akiknek teher, nehezen oldódnak fel és nem igazán tudják, hogy mozogjanak kamera előtt. Ha szeretnétek közös fotót, de nehezen oldódik fel a párod, akkor azt szoktam javasolni, hogy a fotózás felére érkezzen, így nem lesz számára unalmas. Veled elkészítjük a kívánt fotókat, ő pedig idejön 20-30 percre beáll 1-2 fotóra és már nem is piszkáljuk tovább. Ha van nagyobb testvér/ Testérek érkezhetnek együtt apával.