A Fotózás

Készülhetnek a fotók studióban és külső helyszínen is.Van saját stúdióm, így nem kell bérelni.Stúdiómba levegő szellőztető rendszer van beépítve, mely folyamatosan cseréli a levegőt, így biztosítva a friss levegőt számodra. Van még beépítve egy hűtő-fűtő klíma, mely nyáron és télen is biztosítja, hogy a lehető legkonfortosabban érezd magad. Bababarát, így lehetőség van a kisebbeknek kényelmes pelenka cserére, tápszer vagy baby étel melegítésére.A tisztaságra, fertőtlenítésre nagy gondot fordítok. A Ruhák, kellékek minden fotózás után mosva és fertőtlenítve vannak. Studiómban festőművész által festett egyedi, prémium minőségű vászon hátterek vannak, illetve van egy igazi fa hátteres enteriör is, így lehetőség van több stílusú fotó elkészítésére. Ha nem studió fotókat szeretnél, hanem külső helyszínt arra is van lehetőség. Vannak nagyon szép helyszínek Debrecenben, melyek közül választani tudunk, viszont szabadban fotózni a legjobb időszak naplementekor van. Így ha ezt a megoldást szeretnéd és van gyermeked, számolni kell az ő alvásidejével is. Természetesen télen teljesen más a helyzet, hisz akkor napközben is tudunk varázslatosan szép fotókat készíteni.

Ha kisgyerekkel érkezel a fotózásra, ne beszélgess vele arról, hogy jól viselkedjen, illetve mosolyogjon, mert lehet ez lesz ami akadályozni fogja őt, hogy a fotózáson felszabadult legyen. Ide érve én megpróbálok vele összebarátkozni és ha megengeditek nasival kínálni, hogy hamar feloldódjon.

Hogyan Készülj fel

Rengeteg gyönyörű, egyedi prémium minőségű, ruhám és kellékem van Hazai és Külföldi kellék készítőktől. Újszülöttől teljesen 9 éves korig, így neked nem kell készülnöd ruhával. Természetesen, ha van kedvenc vagy kedves ruhadarab számodra, mindenképp hozd magaddal. Nem csak a kicsiknek, de édesanyának is tudok ruhát biztosítani, melyet ugyan onnan szerzek be ahonnan a kicsiknek. A Minőség és egyediség itt is biztosítva van.Apának is tudok kiegészítő ruhákat biztosítani. Ruházatot tekintve kerüld a harsány, rikító színeket, az írásos felsőket a nagy mintákat. Sokkal szebben mutat egy fotón  ha azonos színvilágba öltöztök és a pasteles föld színeket részesítitek előnyben. Amennyiben születésnapi fotózásra érkeztek hozzám, szoktam javasolni egy kisebb tortát, vagy süti szeletet, illetve 1-2 lufit. Nagyon szépen mutat a fotókon, meg ha már szülinap akkor lepjük meg a babánkat. Amennyiben a gyerek nem fél tőle és nem tartotd veszélyesnek( hisz vigyázunk mindannyina gyermekedre) akkor a tüzijáték is hatalmas móka a gyermeknek és igazi öröm mosolyost örökíthetek meg általa. Gyermekednek mindenképp hozd el a kedvenc játékát, szuszi kendőjét, alvó cimbijét, hogy velük is biztonságba érezze itt magát, illetve megörökítsük a fotón vele.